Showit, the real deal voor jouw website!

Waarom een Showit website en voordelen ervan.

Voor het maken of herontwerpen van jouw website zijn er vandaag de dag veel mogelijkheden waaruit je kan kiezen. En ik begrijp het, dat ruime aanbod kan wel eens overweldigend zijn. WordPress is een populaire optie samen met all-in-one web platformen zoals Squarespace en Wix. Maar sinds kort behoort het super gebruiksvriendelijke platform Showit tot mijn persoonlijke topfavoriet! Hieronder ontdek je waarom je nooit meer anders wilt.

Volledige creatieve vrijheid dankzij Showit

Hoewel Showit vooral wordt gepositioneerd als een website platform voor fotografen & creatievelingen, is het een perfecte optie voor iedereen die zijn/haar website een op maat gemaakte look wil geven zonder kennis van ingewikkelde codes en uren tijdverlies.

In tegenstelling tot andere webbouwers, waarbij je vasthangt aan het ontwerpen in kolommen of rijen, kan je bij Showit elk detail slepen en plaatsen waar je wilt. Je kan het eigenlijk vergelijken met Canva voor webdesign. Je website hoeft niet in een standaard lay-out te passen, hierdoor is alles toegestaan en mogelijk wat betreft de lay-out van je pagina’s. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, zonder dat jij hoeft in te boeten op creativiteit. The sky is the limit!

Uitstekende beeld- en grafische kwaliteit

Aangezien het platform is ontworpen voor creatieve ondernemers als primaire doelgroep, kan je heel gemakkelijk afbeeldingen en video’s van hoge kwaliteit toevoegen. Van verschillende ingebouwde galerij opties, tot schaal- en uitlijning tools om de focus van je afbeelding precies daar te leggen waar je wilt. Daarnaast ondersteunt Showit ook het gebruik van SVG-bestanden. Dit betekent dat je logo’s, pictogrammen en afbeeldingen op elk formaat en in elke browser zonder verlies van kwaliteit worden weergegeven.

Enorm gebruiksvriendelijk

Als je bekend bent met het gebruik van ontwerpprogramma’s zoals Canva, zal je de Showit interface waarschijnlijk snel onder de knie krijgen. Ook als je niet veel tijd of weinig ervaring hebt met het ontwerpen, kan je één van mijn website templates als startpunt gebruiken. Dankzij het gebruiksvriendelijke drag & drop systeem pas jij elk detail eenvoudig aan zonder technische kennis. Het platform is zo gemakkelijk te gebruiken, dat jij jouw nieuwe website in een kwestie van dagen/uren kan maken & lanceren (afhankelijk van jouw motivatie).

Daiquiri Showit website template voor creatieve ondernemers.
Daiquiri Showit website template – Twin Studio

Bloggen met WordPress

Dankzij een integratie met WordPress combineer jij de blogkracht van WordPress met de ontwerpvrijheid van Showit. Best of both worlds! Een prachtige unieke website gebouwd in Showit met toegang tot alle blog- en plug-in mogelijkheden van WordPress. Need I say more? Deze functionaliteit is een echte game-changer voor iedereen die houdt van het vertrouwde WordPress platform als het gaat om bloggen, maar wel out of the box wilt gaan met het ontwerp. Bovendien kan je voor de koppeling van je blog rekenenen op het gratis support team. En geloof me als ik zeg dat je geen WordPress-thema zal vinden dat je volledig naar wens kan aanpassen zoals je dat kan in Showit. Can we pinky promise?

Responsief ontwerp

Een mobielvriendelijk of responsief ontwerp zijn twee termen die je waarschijnlijk al vaker hebt horen vallen. Wetende dat jouw website door meer dan 50% via mobiel wordt bezocht, is het belang hiervan ook niet zo abnormaal. Een responsief ontwerp is van essentieel belang voor een optimale bezoekerservaring. 

Dankzij de side-by-side editor in Showit, bewerk je de mobiele versie volledig afzonderlijk van de desktop versie. Jij hebt de controle van het mobiele ontwerp volledig in handen. Hierdoor hoeft de mobiele weergave geen kleinere, samengeperste herhaling van je desktop versie te zijn. Of je bezoekers nu surfen op laptop, mobiel of tablet, jouw website ziet er perfect uit op elk apparaat.

Side by side editor in het Showit dashboard.
Side by side editor in het Showit dashboard.

Behulpzaam support team

Verder staan ze ook bekend voor hun uitstekende klantenservice. Heb je een vraag of kan je niet verder? Het support team weet altijd het antwoord en helpt je telkens met veel plezier verder. Van hun bibliotheek met honderden help artikelen & instructievideo’s tot de live chat, een Facebook community en gratis emergency support. Ze staan altijd voor je klaar en dat geeft een gerust gevoel.

Wat kost dat?

Showit biedt op basis van jouw behoeften verschillende abonnementsformules aan. De eerste 14 dagen kan je gebruik maken van een gratis proefperiode. Nadien schakel je over naar een betalend account. Welk abonnement kies je dan best? Indien je momenteel geen blog hebt en dit ook niet meteen van plan bent, ben je al gesteld met de goedkoopste optie van €19/maand. Wil je wel een blog, dan is de “Showit + basic blog” van €24/maand een perfecte keuze.

Probeer Showit uit met mijn gratis demo template

Heb ik jou benieuwd gemaakt en wil je het platform graag eens uittesten? Of ben je nog niet helemaal overtuigd en twijfel je nog of Showit jouw ideale match is? No worries, I got your back! Download mijn gratis demo Showit template en ontdek tijdens de 14 daagse proefperiode of het iets voor jou is. En geloof me, you won’t settle for anything less!

Recente blogposts

Nog niet zeker of Showit de perfecte match voor jou is? Download mijn gratis demo Showit-template en test het platform volledig uit tijdens een gratis proefperiode van 14 dagen.

GRATIS SHOWIT DEMO TEMPLATE

TRY BEFORE YOU BUY

Niet zeker of jouw website een update nodig heeft? Ontdek het door onze gratis website audit checklist te downloaden. Ontvang een document van 10 pagina's vol tips & tricks!

We delen je e-mail niet en maak je geen zorgen, je kan je op elk moment uitschrijven :)

Gratis website checklist

FREEBIE