MENU

Branding is een onbewust onderdeel van ons dagelijkse leven. Het is de manier waarop we praten, ons kleden, lachen, enzovoort. Kortom, de manier hoe we onszelf aan anderen presenteren. Een slechte eerste indruk kan ook meteen de laatste zijn. En dat geldt ook online. Think about that! 

Aangezien we online slechts enkele seconden hebben om iemands aandacht te trekken, is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang. Daarbij help ik je met veel plezier verder! Ik ben alvast benieuwd naar jouw creatieve dromen, wensen en plannen! 

SAMEN ONLINE SUCCES OPBOUWEN

Mijn missie

Als perfectionist met oog voor detail ga ik telkens opnieuw zorgvuldig te werk en besteed ik vaak uren aan het perfectioneren van de kleinste details. Yes, they matter!

Zorgvuldig

Unieke ontwerpen die een blijvende indruk achterlaten en je laten opvallen in jouw markt. Daar ga ik voor! Jouw website springt eruit en onderscheidt zich van de rest!

Uniek

Met mijn geduldige aanpak optimaliseer ik elk ontwerp tot in de kleinste details, waarbij ik me focus op het creëren van een aangename gebruikerservaring.

Geduldig

Liefs, Laura

Ik ben Laura, 25 jaar oud en het creatieve gezicht achter Twin Studio. Zorgvuldig, liefdevol, geduldig en gedreven. Zo omschrijf ik mezelf en dat is ook de manier waarop ik tewerk ga. Ik vind het geweldig om ondernemers zoals jou te helpen bij het creëren van een website die bezoekers informeert, amuseert, overtuigt en een fijne beleving biedt.

Hi, ik ben Laura!

OVER MIJ

Sunset

Sunrise

Stad

Strand

Avond

Ochtend

Reality

Films

THIS OR THAT?

Niet zeker of jouw website een update nodig heeft? Ontdek het door mijn gratis website audit checklist te downloaden. Ontvang een document van 10 pagina's vol tips & tricks!

We delen je e-mail niet en maak je geen zorgen, je kan je op elk moment uitschrijven :)

Gratis website checklist

FREEBIE